Rode Duivels maken plezier op eerste training

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Rode Duivels maken plezier op eerste training
Foto: © SC

De Rode Duivels trainden vandaag voor het eerst in de Verenigde Staten. Bondscoach Marc Wilmots gunde zijn troepen nog wat rust na de vermoeiende trip, maar de spelers trokken toch het veld op en maakten plezier met verschillende 'fun games'.

De Rode Duivels bereiden zich in New Brunswick voor op het oefenduel met de Verenigde Staten (30 mei). De Belgen maken gebruik van het complex van Rutgers University. In het domein bevindt zich een prachtig voetbalstadion dat maar liefst plaats biedt aan 53.000 toeschouwers. Verder kunnen de Duivels ook nog gebruik maken van een prima uitgeruste fitnesszaal en andere sportvelden.

Een prachtige accommodatie dus, ware het niet dat het weer de enige spelbreker was. Net als in België, is het ook in Amerika niet bepaald fantastisch weer. De temperaturen schommelen rond de twaalf graden en het regent. De Rode Duivels lieten het echter niet aan hun hart komen en vermaakten zich prima op het oefenterrein. De spelers hielden het bij een rustige training met heel wat ‘fun games’.

Marc Wilmots heeft een zo goed als fitte kern ter beschikking. Enkel Christian Benteke, Kevin De Bruyne, Simon Mignolet en Jelle Vossen werkten een alternatief programma af onder begeleiding van kinesisten Geert Neirynck en Lieven Maesschalck.

Jelle Vossen ondervindt nog steeds hinder aan de knie en de enkel, terwijl De Bruyne sukkelt met irritatie van de patellapees. Mignolet kampt met een kneuzing aan de knie en Benteke tot slot, heeft wat irritatie aan de adductoren. Verwacht wordt dat het viertal snel de groepstraining kan hervatten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties