Transfer(geruchten) van de dag

Transfer(geruchten) van de dag
Foto: © SC

Elke dag duiken er wel een resem (nieuwe) geruchten op over spelers. Sommige zaken worden concreet, andere zaken blijven hangen in een onderhandelingsfase. Wij lijsten een aantal van de belangrijke transfer(geruchten) per dag voor jullie op.

Hoewel de transferdeadline nog absoluut niet in zicht is, beginnen alle clubs zich nu massaal te roeren op de transfermarkt. Dat levert elke dag een aantal transfers op en een aantal geruchten, die later quatsch blijken te zijn. Wij volgen het voor jullie op de voet:

AA Gent zou zo goed als rond zijn met Nana Asare. Dat maakte Ivan De Witte vanmiddag bekend op de Speakers Corner in Gent. Meer daarover hier ...

Cristiano Ronaldo zou dicht bij een contractverlenging staan bij Real Madrid. Ondanks de vele geruchten over een mogelijke overstap lijkt hij zo tot 2018 te blijven in Madrid.

Simon Mignolet: volgens de Britse pers zou de Belgische doelman in de belangstelling staan van Liverpool. De club bereidt een bod van om en bij de 8 miljoen euro voor op de keeper van Sunderland. Wat Sunderland en Mignolet daar zelf van denken, is tot op heden niet geweten.

Nemanja Matic staat terug in de belangstelling van Chelsea. Ze willen hem graag terugkopen van Benfica, maar de Portugezen zouden volgens een plaatselijke krant tot 30 miljoen euro willen voor de Stofzuiger uit Servië.

Pedro zou dan weer in de belangstelling staan van een aantal teams. Barcelona wil niet laten weten wie, maar geeft wel aan een heel hoog bod te hebben gekregen. Of ze daar op ingaan is nog niet geweten.

Remi Gomis staat in de belangstelling van Marseille. De Senegalese middenvelder zou Valenciennes mogen verlaten bij een goed bod.

De koopwoede van Monaco, de neofiet in de Ligue 1 is nog niet gestild, zelfs niet na het aantrekken van Falcao. Het zou nu bijna 25 miljoen euro willen neertellen voor Nani. Of de Portugees Manchester United - waar hij al sinds 2007 speelt - wil verlaten is nog maar de vraag.

Lukas Podolski is in beeld bij Borussia Dortmund. Die hebben veel geld voor hem over, maar het ziet er niet naar uit dat Podolski wil vertrekken bij Arsenal.

Gareth Bale staat in de belangstelling van Real Madrid. Die zouden volgens de Sunday Times tot 100 miljoen euro willen investeren in de Welshman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties