Van Holsbeeck: "Drie à vier versterkingen na uitgaande transfers"

Van Holsbeeck: "Drie à vier versterkingen na uitgaande transfers"
Foto: © SC

Herman Van Holsbeeck verrichtte met Federico Vico een eerste inkomende transfer. Voor meer versterkingen zal het wachten worden tot de dure vogels uitgevlogen zijn.

"Ik ben vooral bezig met de dossiers van spelers die we willen verkopen", vertelt Van Holsbeeck aan Sporza. "Allemaal heel moeilijke dossiers waar er veel centen mee gemoeid zijn. Eenmaal de spelers verkocht zijn gaan we er voor zorgen om een 3 à 4 sterkhouders naar Anderlecht te halen. Het voordeel is dat we met de Champions League pas in september aan de bak moeten. We gaan dus onze tijd nemen, we weten wie we willen. Spijtig zijn het voor het ogenblik nog allemaal dure jongens."

Van Holsbeeck moet volgende week trachten de transfers van Mbokani naar Kiev en die van Biglia naar Lazio af te ronden. "De dossiers van Mbokani en Biglia zijn op dit moment de twee moeilijkste dossiers. Ik verwacht daar nieuws maar of dat binnenkort is dat hangt in feite niet van mij af. De clubs weten wat Anderlecht wilt en we gaan daar ook niet meer van afwijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties