Luzon: "Batshuayi blijft bij Standard"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 18 reacties
Luzon: "Batshuayi blijft bij Standard"
Foto: © SC

Ook Standard bereidt zich in Nederland voor op de nieuwe voetbaljaargang. Guy Luzon wil er alvast een goede basis leggen voor de competitiestart.

Net als onder meer RSC Anderlecht, KAA Gent en Lierse SK vertoeft ook Standard momenteel bij onze noorderburen. De Rouches bereiden zich in Nederland voor op het nieuwe voetbalseizoen. En in Luik begint alles net een tikkeltje eerder.

Op achttien juli moet Standard al aan de bak in de tweede voorronde van de Europa League (de tegenstander is KR of Glentoran, nvdr.). "Al zie ik eerder de oefenpot tegen Vitesse van een week eerder als een grote test", vertelt Luzon in La Dernière Heure. "Ik besef maar al te goed dat ons seizoen vroeg begint, maar op oefenkamp kunnen we alvast de basis leggen voor een mooie jaargang."

De kennismaking van de Israëliër met de Vurige Stede is allerminst heftig te noemen. De supportersprotesten richtten zich bovendien ook meteen tegen de oefenmeester. "Ik kende Standard al en wist waaraan ik me kon verwachten. De club heeft enorm fanatieke supporters, maar dat is een goede zaak. Het team zelf? Ik krijg een jonge en talentvolle lichting onder mijn hoede. Ik denk dat we dit seizoen mooie dingen zullen laten zien."

En wat met de sterkhouders? William Vainqueur tekende alsnog een nieuw contract, maar Michy Batshuayi lijkt op weg naar Anderlecht. "Toen ik tekende werd me beloofd dat iedereen gewoon zal blijven, ook Michy. Standard heeft een voorzitter (Roland Duchâtelet, nvdr) die zijn beloftes houdt, dus ik maak me geen zorgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties