Gezocht: Afgevaardigde

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Gezocht: Afgevaardigde
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Eersteklasser Cercle Brugge is op zoek naar afgevaardigden voor de jeugdploegen. De Vereniging zoekt mensen met een groen hart die zich op zaterdagochtend kunnen vrijmaken. Als dank staat er een abonnement en een outfit tegenover.

"De jeugdwerking van Cercle Brugge is op zoek naar vrijwilligers die willen fungeren als jeugdafgevaardigde bij onze nationale jeugd voor volgend seizoen", zo staat te lezen op de website van de Vereniging.  

"Ben je vrij op de zaterdagochtend? Ben je bereid om onze jeugdspelers mee te begeleiden op en naast het veld? Heb je een verantwoordelijkheidsgevoel en draag je het groene hart op de juiste plaats? Dan kom je in aanmerking om onze groep te versterken! Je komt terecht in een toffe bende van afgevaardigden, verzorgers, jeugdtrainers en proeft de familiale sfeer op Cercle. Je zorgt mee voor de opvoeding en begeleiding van jonge voetballers." 

"De jeugdwerking Cercle Brugge biedt je bovendien een gratis seizoensabonnement voor het eerste elftal, een uitgangstraining, polo, regenjas en coachjas. Stuur een mail naar hrmjeugd@cerclebrugge.be met je gegevens en je motivatie. En misschien volg jij de toekomstige Lukas Van Eenoo, Karel Van Roose of Niels Mestdagh van dichtbij!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties