Van Acker: "Ongeduldig om derby tegen Club te spelen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Van Acker: "Ongeduldig om derby tegen Club te spelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thibaut Van Acker ruilde onlangs Club in voor Cercle Brugge. De middenvelder had bij blauw-zwart weinig uitzicht op speelkansen en hoopt nu bij de groen-zwarte buur een vaste waarde te worden.

“Ik speelde veertien jaar voor Club Brugge en het doet me dus wel iets om daar te vertrekken. Ik zal Club zeker nog volgen, maar nu kijk ik naar mijn eigen toekomst. Ik wil zoveel mogelijk punten pakken met Cercle Brugge”, aldus de 21-jarige middenvelder aan La Dernière Heure.

Van Acker zal met Cercle wel in hetzelfde stadion blijven spelen en is blij dat hij terecht kon bij de Vereniging. “Ik zie bij Cercle meer mogelijkheden om me te ontwikkelen dan bij Club. Het is ook een familiale vereniging en dat gaat me goed af. Ik had meteen een goed gevoel tijdens de onderhandelingen. Eens beide teams er uit waren, heb ik snel getekend.”

De middenvelder wil zich komend seizoen graag bewijzen en kan al niet wachten om zijn oude club te bekampen. “Ik ben nu al ongeduldig om de Brugse derby te spelen. Bij de jeugd speelde ik de derby vaak en ik weet dat het enorm leeft hier in Brugge”, besluit Van Acker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties