Interview Been geeft 21 spelers kans tegen Malaga

Robby Morren
Robby Morren
| 12 reacties
Been geeft 21 spelers kans tegen Malaga
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de aanloop naar de Supercup staat voor Racing Genk vanavond een eerste echte test op het programma. Het Spaanse Malaga komt op bezoek in de Cristal Arena. Mario Been zal al zijn spelers de kans geven om zich te tonen.

Robby Morren in Genk

Fabien Camus kampt met een lichte blessure en loopt er vanavond niet bij maar verder zal de coach elke helft met een verschillend elftal aantreden. “Nagenoeg iedereen zal 45 minuten aan de beurt komen. Ik zal twee helften spelen met een verschillend elftal."

"De sterkste elf zullen starten en de rest zal de tweede helft mogen laten zien wat ze in hun mars hebben. Op deze manier laten we ook iedereen zien aan het publiek. Je wil elke wedstrijd winnen maar tegen Malaga is het resultaat niet het belangrijkste", kondigt Mario Been aan.

Fit voor Supercup

Racing kan zondag al zijn eerste prijs van het nieuwe seizoen pakken. Dat trekt de bekerwinnaar naar landskampioen Anderlecht in de strijd om de Supercup. “Het is de laatste echte test voor zondag en vandaar dat ik niet iedereen een ganse wedstrijd wil laten spelen. Ik wil zondag zo fit mogelijk aantreden tegen Anderlecht.”

Heel tevreden

De oefenmeester is alvast vol lof over de voorbije trainingsweken. “Ik kan heel tevreden zijn over onze voorbereiding tot dusver. We kunnen doorborduren op waar we vorig seizoen gestopt zijn. Nagenoeg de hele kern is samengebleven, zonder Barda en Plet en daar hebben we Muzaqi voor gekregen. Bovendien zijn de jonge spelers ook weer een jaar verder.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties