"Een doelpunt is ideaal als binnenkomer"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
"Een doelpunt is ideaal als binnenkomer"
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen won gisteren met 3-1 van Ujpest. De aandacht ging echter vooral uit naar het debuut van Benjamin Mokulu. "Het doet deugd om meteen aanvaard te worden."

Na een moeilijke opening slaagde Malinois er toch in om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Het werd uiteindelijk een 3-1-overwinning tegen het Hongaarse Ujpest. Het wedstrijdverslag kan HIER nog eens worden nagelezen.

De aandacht ging echter vooral uit naar Benjamin Mokulu. De aanvaller die Nicklas Pedersen moet doen vergeten Achter De Kazerne trapte zichzelf meteen al op het scorebord. "Een goaltje meepikken is alvast een leuke binnenkomer. Jammer dat die assist me niet gegund was." (lacht)

"Ik merk dat ik op fysiek vlak nog met een achterstand kamp", geeft de aanvaller toe in Het Nieuwsblad. "Maar er zijn nog twee weken om klaar te geraken voor de competitiestart. Ik denk trouwens dat ik aan negentig procent ook van waarde kan zijn voor KV Mechelen."

De Belgische jeugdinternational werd tijdens de opwarming alvast luidkeels aangemoedigd door het rood-gele leger van Mechelen. "Het doet deugd om meteen aanvaard te worden. Ik wil de supporters dan ook iets teruggeven. Zondag staat een wedstrijd tegen Bordeaux op het programma. Ik hoop meteen in de basis te mogen starten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties