Faucher: "Ik kon me geen betere start wensen"
Jan Van den Abbeele
| 22 reacties
Faucher: "Ik kon me geen betere start wensen"
Foto: © SC

Antwerp prijkt na twee speeldagen aan de leiding met een knappe zes op zes. Net als Emrullah Güvenç maakte aanvaller Jordan Faucher een hattrick tegen KSK Heist.

Faucher voelt zich in zijn sas bij The Great Old. “Het is een geweldige club met een mooie geschiedenis en onwaarschijnlijk dolle fans. Ik kon me geen betere seizoenstart wensen en dat heb ik grotendeels te danken aan Jimmy Floyd Hasselbaink.”

De 21-jarige spits krijgt het volle vertrouwen van zijn coach. “Ik leer nog elke dag bij van hem. Hij speelde zelf tegen de beste verdedigers en alle tips die ik krijg helpen me mij verder te ontwikkelen. De coach staat dicht bij de spelers en praat veel.”

Bovendien is Faucher onder de indruk van de massa supporters van de oudste club van het land. “Doelpunten maken is heel leuk, maar als je de fans dan helemaal uit de bol ziet gaan, dan ben je pas echt in de wolken. Ik ben er zeker van dat alle clubs in tweede klasse zo’n fans zouden willen. Het geeft een extra boost.” Over promotie wil de Fransman het echter nog niet hebben. “Het is nog veel te vroeg om over de titel te praten. We spelen wedstrijd per wedstrijd en dan zien we wel waar we terechtkomen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties