"Vertrouwen tanken met Beker"

"Vertrouwen tanken met Beker"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Heist kreeg afgelopen weekend slaag tegen Antwerp. Het werd 2-7. Bart Webers hoopt vertrouwen te tanken in de Beker van België om zo de slechte start goed te maken.

Door Dirk Pieters

"De overwinning was absoluut terecht van Antwerp. We komen tweemaal op voorsprong, maar al heel snel maakte Antwerp gelijk. Jammer, maar hebben we de wet van de sterkte moeten ondergaan. Antwerp bracht mooi voetbal op de mat, aldus Webers.

De ontgoocheling was dan ook heel groot bij de spelers van Heist: "Het was heel stil in de kleedkamer. We waren aangedaan door het slechte resultaat. Toch moeten we ook realistisch zijn en beseffen dat Antwerp een maat te groot was voor ons. Als ze dit niveau kunnen aanhouden zullen ze dicht bij de titel komen."

"Hopelijk op de Bosuil punten pakken"

Webers zelf scoorde - zoals wel vaker - tegen Antwerp opnieuw een doelpuntje. "Maar het bracht niets bij, dus is enkel voor de statistieken belangrijk. Hopelijk op de Bosuil dan maar punten pakken met een doelpunt."

En wat kan Heist zelf de volgende weken? "We hebben nu 2 weken om nog keihard te werken en vertrouwen op te doen via bekervoetbal. Daarna volgen er 4 wedstrijden op 12 dagen waarbij we onze start toch nog kunnen goedmaken." Eerste stap is de bekermatch tegen Gullegem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties