Alderweireld? "Wij brachten geen bod op hem uit"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Alderweireld? "Wij brachten geen bod op hem uit"
Foto: © SC

Toby Alderweireld zal zijn carrière dan toch niet verderzetten in Rusland. Spartak Moskou-coach Valery Karpin heeft geen weet van interesse in de Rode Duivel en zal zich dus niet melden in Amsterdam.

Nochtans doken er in de voorbije weken verschillende berichten op dat Spartak zich had gemeld bij Ajax. Spartak Moskou is ook eens te meer op zoek naar een verdediger, nu bekend werd dat Salvatore Bocchetti zijn kruisbanden heeft gescheurd. Daardoor moeten de Russen de Italiaanse verdediger een half jaar missen en heeft het team zeker nood aan een extra pion in de defensie.

Toch zal dat naar alle waarschijnlijkheid geen Rode Duivel worden: “Wij hebben helemaal geen bod uitgebracht op Alderweireld. Bovendien is hij een rechtsback en geen centrale verdediger", aldus Karpin, die blijkbaar alleen wedstrijden van de Rode Duivels zag, aan Sport-Express.

De Russische topclub heeft bovendien al een andere verdediger op het oog. Volgens Russische media zou ex-Genk-speler Joao Carlos hoog op het verlanglijstje staan van Spartak. De Braziliaan staat momenteel nog onder contract bij Anzhi, maar verkast mogelijk binnenkort naar Moskou.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties