Extra: 't Kiel heeft opnieuw een troetelkind

Extra: 't Kiel heeft opnieuw een troetelkind
Foto: © SC

KFCO Beerschot-Wilrijk houdt momenteel een generale repetitie op het competitiebegin met een oefengalop tegen KWFC Wuustwezel. Voor de thuisploeg is het een eerste kennismaking met het Kiel. En laat één ding duidelijk zijn: de paars-witte clubkleuren leven meer dan ooit!

Cédric De Volder in Antwerpen

Het nieuwe project van KFCO Beerschot-Wilrijk werd bovendien in aanloop naar de partij voorgesteld. HIER kan je de babbel van onder meer voorzitter Eric Roef nog eens nalezen.

Het paars-witte project leeft alvast meer dan ooit tevoren. De spionkop tekende als vanouds present voor de oefenwedstrijd tegen tweedeprovincialer KWFC Wuustwezel. Leuk detail: ondertussen verkocht de nieuwbakken fusieclub al meer dan 4.700 abonnementen.

En ook materiaalman Joske kon niet ontbreken. 'Het meubelstuk van ’t Kiel' was vorig seizoen eventjes een hype in de Belgische voetbalwereld na zijn emotionele uitbarsting op de nationale televisie. De man legde de schuld van de degradatie immers bij de spelers. Maar ondertussen sloot Joske de nieuwe club alweer in het hart.

Voetbalkrant.com brengt straks een wedstrijdverslag van de partij tussen KFCO Beerschot-Wilrijk en KWFC Wuustwezel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties