Tipuric: "Geen makkelijke match voor Kroatië"

Marc Van Den Noordgaete
| 0 reacties
Tipuric: "Geen makkelijke match voor Kroatië"
Foto: © SC

Jerko Tipuric verwacht dat zijn thuisland Kroatië het niet onder de markt zal hebben bij de Servische buren. Die staan immers volgens hem onder hun waarde geklasseerd en zullen dat vanavond ook willen bewijzen.

"Zoals altijd zal er fikse rivaliteit heersen tussen beide landen, al verwacht ik dat het wel sportief zal blijven", aldus de ex-trainer van Cercle Brugge en Antwerp in Het Laatste Nieuws. "Mijn landgenoten zullen het hoe dan ook niet onder de markt hebben, want Servië is een aartsgevaarlijke ploeg."

Gesloten match

Of beide ploegen voluit voor de aanval zullen kiezen is voor de 53-jarige Tipuric twijfelachtig. "Zowel de thuisploeg als de bezoekers zullen niet willen verliezen. Ik verwacht dan ook een gesloten match, al zou een vroeg doelpunt natuurlijk het scenario helemaal kunnen omgooien."

Geen invloed

Tipuric beklemtoont verder dat het resultaat van dit treffen - zelfs al pakt Kroätie de drie punten - geen invloed mag hebben op de Rode Duivels. "Als België wint in Schotland, is de kwalificatie immers binnen", klinkt het bij de coach van tweedeprovincialer Blankenberge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties