Toppers maken geen fout

Leander Mespreuve
| 22 reacties
Toppers maken geen fout
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Westerlo heeft de topper in onze tweede voetbalklasse gewonnen met 1- 2. Dankzij de zege blijven de troepen van trainer Van Wijk in het spoor van leider Moeskroen-Peruwelz. Ook Sint- Truiden won in extremis zijn wedstrijd.

De kempenaars kwamen op het halfuur op voorsprong via Kevin Geudens. Op het uur verdubbelde Jeffrey Rentmeister de voorsprong en leek de wedstrijd gespeeld. De late aansluitingstreffer van Lkoutbi bracht nog even wat spanning in de wedstrijd, maar verder dan dat kwam de thuisploeg niet.

Sint-Truiden is door het oog van de naald gekropen tegen RBD Borinage. De Limburgers kwamen diep in de tweede helft op achterstand, maar konden dankzij twee late doelpunten van debutant Mohammed Aoulad (87’ en 91’) alsnog de punten thuis houden. De eerste kwam er op strafschop en in de extra tijd kapte Aoulad zijn bewaker uit en schoot de winning goal onhoudbaar binnen.

Dankzij de overwinningen wippen zowel Westerlo als Sint-Truiden over Eupen naar de tweede plaats, op twee punten van leider Moeskroen-Péruwelz. Eupen zag zijn wedstrijd uitgesteld worden wegens de aanhoudende regen. Bij winst kan het weer mee aan de leiding komen.

Alle uitslagen op een rijtje:

Geel - Hoogstraten 2-1
RWDM Brussels - Westerlo 1-2
STVV - Boussu Dour 2-1
Virton - Roeselare 1-1
Moeskroen-Péruwelz - Heist 5-0
Wezet - WS Brussels 1-1
Lommel - Dessel Sport 1-1

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties