Lokeren sluit nieuwe sponsordeal

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Lokeren sluit nieuwe sponsordeal
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De goeie resultaten van Sporting Lokeren hebben tot een nieuwe sponsordeal geleid, dat meldt de club aan onze redactie. Vanaf nu zal tegel- en betonproducent Marlux het team sponsoren.

“Marlux is een op-en-top Belgisch bedrijf, met bovendien een belangrijke fabriek in de buurt (Gent). Net als wij zijn ze ambitieus en hebben ze een no-nonsense mentaliteit. En bovenal hebben ze begrepen dat voetbal voor een groot stuk emotie is. Ik kijk alvast uit naar een duurzame samenwerking", aldus CEO Marc Vanmaele van Lokeren.

Het bedrijf zelf is ook in de wolken met de overeenkomst. "Een club die al zo lang in de hoogste klasse speelt en staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De laatste jaren haalden ze bovendien met aantrekkelijk voetbal de beste resultaten in jaren. Het klopt gewoon. Daarnaast bereik je mensen op een positieve manier: voetbal is iets waar iedereen zich kan achter scharen.”

Het toont aan dat er in België nog ruimte is voor nieuwe investeringen in het voetbal. Iets wat de competitie alleen maar ten goede zal komen. Kwatongen zullen alvast beweren dat een overeenkomst met dergelijk bedrijf alleen maar goed nieuws kan zijn voor het Lokerse stadion.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties