"Verkocht aan Lokeren sinds afscheidsmatch van Koller"

"Verkocht aan Lokeren sinds afscheidsmatch van Koller"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het nieuwe voetbalseizoen is al even bezig. Neem deel aan ons managerspel of vergeet zeker je opstelling niet voor deze week. Bewijs je voetbalkennis en naast een pak fun maak je ook nog kans op voetbaltickets en een voetbalreis naar Chelsea!

We staan op de drempel van speeldag 7, dus vergeet zeker je team niet aan te passen na het weekje interlands. In week 6 won Klaas Van De Putte. Hij is een echte Lokerenfan: "Ik ben verkocht aan wit-zwart sinds de afscheidsmatch van Jan Koller. We verloren met 1-4 van AA Gent, maar het was een aangrijpend afscheid. Nu ga ik naar alle thuiswedstrijden en af en toe pik ik ook een uitmatch mee", aldus Van De Putte.

Zijn favoriete speler van het moment is dan ook een Lokerenspeler. "Er zijn meer spelers die me kunnen bekoren, maar hou het maar op Patosi in het binnenland." De weekwinnaar denkt overigens ook dat Standard dit seizoen kampioen zal gaan worden. "Het deed de beste transfers en kon me al het meest bekoren, de rest van de toppers viel tegen."

Als weekwinnaar krijg je nu exclusieve prijzen van Unibet - 50 euro voor een weekwinnaar. 

Speel ook mee en win mooie prijzen!

Alle informatie over het managerspel kan je vinden via DIT bericht. Speel dus zeker nog mee, of vergeet je selectie niet te maken van deze week. Dat kan ook via DEZE LINK. Vergeet overigens ook de manager van tweede klasse - puur voor de fun - niet. Die kan je HIER nog eens terugvinden.

Leuke prijzen

Bovendien kan je hele leuke prijzen winnen. Zo zal de winnaar op het einde van het seizoen een fantastische voetbalreis naar een absolute topclub (genre Chelsea - Real Madrid) krijgen. Vervoer, tickets, hotelovernachting, kortom alles wordt voorzien. Dat is nog niet alles want elke speeldag sleept de winnaar van die week twee tickets in de wacht voor een wedstrijd uit de Jupiler Pro League of van de Rode Duivels. Dit alles wordt mogelijk gemaakt dankzij onze partner Unibet.

Heb je nog geen account bij Unibet? Schrijf je dan nu in! Je kan dan immers je abonnement terugbetaald krijgen en een reis naar Chelsea winnen. Lees alle info hier!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties