Reactie Smolders: "Het wordt weer moeilijk dit jaar"

Tamara Vereecken
| 8 reacties
Smolders: "Het wordt weer moeilijk dit jaar"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge ging zaterdagavond met 3-0 onderuit op het veld van Lokeren. Het grootste probleem bij de Vereniging lag - opnieuw - voorin.

Frederik Boi, die aan de rust vervangen werd, liet zich na de match ontvallen dat dit de slechtste match was van Cercle uit deze competitie. Een gevoel dat bij meerderen leek te overheersen. Wij vroegen Tim Smolders naar zijn mening. “Laat ons hopen dat dit onze slechtste match van het seizoen was, dan zijn we er vanaf.”

"Het noorden kwijt"

Wat ging er allemaal fout bij Cercle? “Tot aan het eerste doelpunt ging het nog maar na die goal waren we het noorden kwijt… We kregen gewoon geen aansluiting meer tussen middenveld en aanval. Lokeren heeft natuurlijk ook een fantastische ploeg, de top drie waardig en dan nog een super spits. Het kan gebeuren dat je op Lokeren verliest, misschien moeten we er niet te lang bij stilstaan,” aldus Smolders.

Het probleem van de afwerking, een oud zeer bij Cercle Brugge. En eentje dat niet zo eenvoudig op te lossen valt blijkbaar. “We hebben heel weinig gecreëerd, dat klopt. Maar bon, we staan er als groep voor, we gaan het samen moeten doen. Vorig jaar was heel moeilijk, dit jaar zal het ook erg moeilijk worden. Anderzijds, we hebben al bewezen dat we ’t kunnen en we zullen ons de komende weken moet toeleggen op die problemen.”
Trainer Lorenzo Staelens heeft inderdaad nog heel wat werk voor de boeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties