Fans willen 'Hel van Malinwa' laten herleven

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Fans willen 'Hel van Malinwa' laten herleven
Foto: © SC

KV Mechelen beleefde niet bepaald een goede competitiestart. De fans willen echter tonen dat ze nog steeds achter de spelersgroep staan en plannen extra sfeeracties. "Het is nu belangrijk om als één blok achter het team te staan."

KV Mechelen startte de voetbaljaargang met een povere 5 op 21. Het magere puntengewin strookt niet met de ambities Achter De Kazerne. Toch willen de supporters niet morren en plannen ze de komende weken extra sfeeracties.

Onder de term ‘De hel van Malinwa 2.0’ zal het stadion opnieuw beven als nooit tevoren. “Het Malinwa-gevoel was de voorbije weken zeker aanwezig, maar het moet opnieuw duidelijk tot uiting komen”, aldus Gert Van Dyck van de supportersfederatie. “In een periode met mindere resultaten is het belangrijk om als één blok achter het team te staan. Ook al is dit niet altijd even eenvoudig.”

Zaterdagavond wordt alvast de aftrap gegeven rond het nieuwe sfeerproject. In de aanloop naar de wedstrijd tegen RAEC Mons zal een dj het stadion opzwepen. Vanzelfsprekend zal de set worden afgesloten met een klinkende ‘You’ll Never Walk Alone’. Ook de komende weken volgen nieuwe acties.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties