Pallieters verschalken eigen Academie: 3-1

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Pallieters verschalken eigen Academie: 3-1
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse SK won vanmiddag een oefenwedstrijd tegen Wadi Degla Academie met 3-1. Ahmed Yasser, Julien Vercauteren en Dolly Menga toonden zich trefzeker bij de geelhemden.

Tijdens de internationale break profiteren tal van clubs van de gelegenheid om een oefenpartijtje af te haspelen. Op die manier kunnen ook jongens die de voorbije weken minder speelgelegenheid kregen vertrouwen opdoen. KV Mechelen trok vanmiddag naar Waalwijk. Het wedstrijdverslag kan u HIER nog nalezen.

De Pallieters wonnen vanmiddag met 3-1 van een elftal van de Wadi Degla JMG Sportacademie. Op het halfuur kwam Ahmed Yasser oog in oog te staan met de ‘bezoekende’ doelman. De Egyptenaar hield het hoofd koel en plaatste de 1-0 tegen de touwen. Nog voor de rust kon de WD Academie tegenprikken. De 17-jarige Lierse-goalie Steven Verheyen verloor de bal en Charles Josias kon profiteren, 1-1.

Na de koffie besloot Lierse de puntjes op de i te zetten. Julien Vercauteren en Dolly Menga bezegelden het lot van de jongelingen uit de Academie. Het werd uiteindelijk 3-1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties