Vermijl: "Volgend seizoen terug naar United"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Vermijl: "Volgend seizoen terug naar United"
Foto: © SC

Jong België kan vanavond een uitstekende zaak doen in de aanloop naar het Europees kampioenschap U21 in 2015. Marnick Vermijl hoopt zich ondertussen ook bij Manchester United in de kijker te spelen.

Jong België is de kwalificatiecampagne uitstekende gestart met een 12 op 12. Vanavond kunnen onze jonkies groepsfavoriet Italië een nieuwe slag toebrengen. Eerder wonnen onze beloften al met 1-3 op Italiaanse bodem.

“We gaan vanavond zonder druk het veld op”, vertelt Marnick Vermijl in Het Belang van Limburg. “We hebben enkele weken geleden getoond dat we hen kunnen verslaan. Al herinner ik me wel dat ze vooral op aanvallend gebied heel wat in petto hebben.”

Vermijl werd de voorbije seizoenen opgeleid bij Manchester United en doet nu speelminuten op bij NEC. “Warren Joyce komt me regelmatig scouten en bespreekt dan mijn prestaties met David Moyes. Het is de bedoeling om volgend seizoen terug te keren naar United, maar dan moet ik er wel spelen. In het andere geval is een nieuwe uitleenbeurt misschien een beter alternatief.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties