Fi Vanhoof in oog van de storm?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 15 reacties
Fi Vanhoof in oog van de storm?
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Het bestuur van KV Mechelen laat uitschijnen dat Fi Vanhoof niet langer op zijn plaats zit als sportief directeur van KV Mechelen. Het 72-jarige clubicoon krijgt op die manier de zwartepiet toegeschoven voor de zwakke competitiestart.

Vooral het transferbeleid van Fi Vanhoof wordt openlijk in vraag gesteld. Afgelopen zomer kregen twee spelers een contract zonder degelijke scouting. Seweryn Michalski en Viktor Prodell werden door zaakwaarnemers aangeboden Achter De Kazerne en simpelweg aangeworven.

De sportief directeur geeft in Sport/Voetbalmagazine toe dat hij de Pool niet zelf aan het werk zag. De talenten van Prodell bekeek hij dan weer via beelden. “De mensen van onze scouting zijn die spelers wel degelijk gaan bekijken. Ik heb vertrouwen in hen en op basis van die conclusies neem ik de beslissingen.”

Johan Timmermans zit alvast verveeld met de situatie. “KV Mechelen wil een monument niet zonder pardon aan de kant schuiven”, aldus de voorzitter. “Maar het klopt dat Fi nood heeft aan hulp. We bekijken nu een piste om er iemand bij te halen die hem kan bijstaan bij de scouting.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties