Kara: "Zege tegen Gent was persoonlijk"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Kara: "Zege tegen Gent was persoonlijk"
Foto: © SC

Kara Mbodji is aan een sterk seizoen bezig bij Racing Genk, maar kon enkele jaren terug even goed bij AA Gent getekend hebben. Na een stage van twee maand moest hij er echter plots vertrekken. Drie weken terug haalde hij zijn revanche.

"Ik moest van de ene op de andere dag vertrekken. Die coach die nu bij Brugge zit was toen trainer. Ik vroeg een gesprek met Mr Louwagie, maar hij weigerde. Was ik niet goed genoeg? Geen probleem, maar heb dan op z'n minst het respect om mij dat ook persoonlijk te zeggen", aldus Kara aan Het Laatste Nieuws.

"Toen we drie weken geleden tegen Gent speelden, kwam alles terug. Die ontgoocheling, die frustratie ook. Na de wedstrijd zag ik Louwagie in de spelerstunnel staan, maar ik heb hem straal genegeerd. Dat we Gent klopten, was voor mij een persoonlijke overwinning."

Door die historie kwam hij bijna niet naar Genk. "Weet je, toen de sportieve directeur van Tromsö me vorig jaar zei dat ze rond de tafel zouden gaan zitten met een Belgische club, dacht ik eerst dat het opnieuw om Gent ging. 'Doe geen moeite, daar ga ik niet naartoe', heb ik hem toen gezegd. Gelukkig was het Genk. Die keuze heb ik me nog geen seconde beklaagd, ik voel me hier heel goed. Een vertrek is nog niet aan de orde, ik wil geen stappen overslaan in mijn carrière."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties