Reactie Hazard: "Het lag niet aan twee spelers"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Hazard: "Het lag niet aan twee spelers"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thorgan Hazard speelde niet denderend in de eerste helft tegen Maribor en bleef tijdens de rust samen met Duplus in de kleedkamer. Dury gokte op een driemansverdediging, maar Zulte Waregem slikte al snel het derde doelpunt.

Sander De Graeve in Brugge

"Ik was niet tevreden met mijn wissel, maar welke voetballer is dat wel als hij tijdens de rust in de kleedkamer moet blijven? De coach wou iets proberen en de keuze viel op mij en Duplus. Ik denk niet dat het aan twee spelers lag vandaag."

Hazard gaf wel toe dat hij geen al te beste match speelde. "Het was niet mijn beste eerste helft, maar tot aan die domme tegengoal viel het mee." Die tegengoal kwam er na een foutje van Colpaert. "Ach nu is het Colpaert, de volgende keer iemand anders", relativeerde Hazard de fout van zijn ploegmaat.

"Ik weet niet waaraan het lag vanavond, misschien zijn we ook wat vermoeid, we spelen om de drie dagen een match." De kwalificatie lijkt haast onmogelijk voor Essevee. "Het wordt heel moeilijk. Daar moeten we al winnen, anders is het gedaan. Natuurlijk hebben we nog hoop."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties