Reactie De Pauw: "Ik had het nodig om beslissend te worden"

De Pauw: "Ik had het nodig om beslissend te worden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Twee goals en twee assists in drie matchen. Nill De Pauw toont bij afwezigheid van Jordan Remacle dat ook hij belangrijk kan zijn voor Lokeren. "Dit had ik nodig", knikte De Pauw.

De Pauw speelt de laatste weken op hoog niveau en scoorde tegen Lierse een pracht van een goal. "Het was belangrijk voor het team, maar ook voor mij dat ik me belangrijk kan maken. De laatste drie wedstrijden lukt dat wonderwel met doelpunten en assists", aldus de rechterflank.

Zijn doelpunt leverde Lokeren de drie punten op, maar verder was het puffen en blazen in de tweede helft. "We spelen één van onze slechtste helften die ik ooit gezien heb", bevestigde De Pauw. "Dat is hier nog niet veel gebeurd. Maar de opdracht is volbracht. Het enige postitieve dat ik onthou van die tweede helft is dat we de nul houden."

"We deden niets meer. Er was geen pressing op de bal en zelf brachten we niets meer. Misschien misten we Killian (Overmeire, nvdr.) wel. Hij brengt toch rust in het elftal en is een echte patron. De drie punten zijn het belangrijkste, maar volgende keer liefst ook wel met goed voetbal", lachte De Pauw nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties