Wordt De Bruyne derde Atlético-Belg?

Caroline Tonnelier
| 25 reacties
Wordt De Bruyne derde Atlético-Belg?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin De Bruyne kwam gisteren nog eens aan de aftrap bij Chelsea in de League Cup tegen Arsenal, maar het blijft zeer de vraag of zijn toekomst in Londen ligt. José Mourinho zou graag Atlético-middenvelder Koke naar Engeland halen en denkt daarbij aan een ruiloperatie met De Bruyne.

Ondanks een degelijke wedstrijd tegen Arsenal lijken de toekomstige speelkansen van De Bruyne bij Chelsea beperkt. De Rode Duivel staat in de belangstelling van heel wat clubs, onder andere in Duitsland en Italië, maar nu zou ook een vertrek naar Spanje tot de mogelijkheden behoren.  Mogelijk zou hij ploegmaat kunnen worden van Courtois en Alderweireld bij Atlético. 

Volgens The Daily Mail is Mourinho immers bijzonder gecharmeerd door Atlético-middenvelder Koke en zou hij denken aan een ruil met De Bruyne, aangevuld met enkele miljoenen euro’s. De aanvoerder van de colchoneros is echter gegeerd wild op de transfermarkt, want ook Barcelona en Manchester United zouden de man met de meeste assists (8) achter zijn naam in de Primera División graag binnenhalen.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties