Delle: "Weet niet waar mijn toekomst ligt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Delle: "Weet niet waar mijn toekomst ligt"
Foto: © Photonews

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Joris Delle kroonde zich gisteren tot matchwinnaar bij Cercle Brugge. De doelman voelt zich goed bij de groenhemden, maar weet nog niet waar zijn toekomst zich afspeelt. "Ik heb nog een contract bij OGC Nice tot 2016."

Cédric De Volder in Brugge

Joris Delle tekende in de Brugse stadsderby voor enkele cruciale tussenkomsten. Vooral voor de koffie hield hij Tom De Sutter met een schitterende reflex van een doelpunt. “Ik ga niet van de daken schreeuwen dat ik de perfecte wedstrijd heb gespeeld”, vertelde de doelman na afloop. “Maar ik zat goed in de wedstrijd.”

"Voel me goed bij Cercle"

De 23-jarige doelman staat nu al enkele weken tussen de palen bij De Vereniging. Wat is zijn eerste indruk? “Ik voel me goed in Brugge. Ik sta momenteel met vertrouwen te keepen, maar dat ligt ook aan de trainingen. Of ik de juiste keuze heb gemaakt door voor de Belgische competitie te kiezen? Het is een beetje vroeg om dat al te kunnen beoordelen.”

Delle – die een vaste waarde was bij de nationale jeugdteams van Frankrijk – heeft nog een contract bij OGC Nice tot 2016. “Ik weet nog niet waar mijn toekomst ligt”, besluit de doelman. “Voor hetzelfde geld keer ik volgend seizoen terug naar Frankrijk. Ik kan alleen maar zeggen dat alles momenteel op wieltjes loopt bij Cercle.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties