Krijgt Rednic ex-ploeg op de knieën?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Krijgt Rednic ex-ploeg op de knieën?
Foto: © SC

Deze namiddag staat in Gent de clash tussen Rednic en zijn ex-club Standard Luik op het programma. De coach moest daar, na een 7-0 overwinning tegen Gent nota bene, verrassend plaatsruimen voor Guy Luzon

Rednic denkt zelf echter niet aan wraak nemen. "Vooral mijn spelers zouden dat moeten voelen. Ik denk dat ik hen niet moet herinneren aan die 7-0, als prof onthoud je zoiets." Rednic geeft wel toe dat hij met Standard geluk kende toen. "Alles wat binnen het kader was vloog er die dag ook in."

"De spelers moeten tonen dat die match een ongeluk was en ze beter kunnen doen." Voor de Roemeense oefenmeester is het alvast een voordeel dat het team van de Rouches amper veranderde. "Ik ga hun zwaktes proberen uitspelen."

Bij Gent zijn behalve Gonzalez Pirez en Bernd Thijs alle spelers fit. David Hubert en César Arzo kregen wel geen plekje in de wedstrijdselectie.

Selectie Gent: Boeckx, Nahayo, El Ghanassy, Dejaegere, Neto, Kage, Vandeputte, Kola, Van Der Bruggen, Rafinha, Maes, Asare, Zukanovic, Soumahoro, Lepoint, Pedersen, Maréval, Padt en Privat.

Standard roteerde in de midweek, maar word op volle kracht verwacht in Gent. "Ik denk dat ze met het team gaan spelen dat vorig seizoen de play-offs afsloot", verwacht Rednic. De Rouches hebben net als Gent punten nodig.

Standard kon immers al drie wedstrijden niet meer winnen. Vooral tegen Waasland-Beveren en Charleroi was het niveau van de Luikenaars beneden alle peil. We zijn alvast benieuwd welke club uit het dal kan klimmen.

Wie scoort in deze partij?

Waag een gokje op UNIBET. Met een inzet van 60 euro verdien je 195 euro als Pedersen een doelpunt lukt. Denk je dat Ezekiel zal scoren? Dan kan je dat 160 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties