Reactie Deschacht: "Fier zijn op heel Anderlecht"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Deschacht: "Fier zijn op heel Anderlecht"
Foto: © SC

Olivier Deschacht was vanavond kapitein op het schip dat niet ten onder ging als een Titanic, maar dwars door de (niet eens zo) woeste orkaan PSG recht bleef en een puntje wegkaapte uit de Franse hoofdstad.

"We mogen fier zijn op heel Anderlecht voor onze prestatie vandaag", aldus Deschacht na de wedstrijd. "Ze speelden met hun best mogelijke opstelling."

"Enkel Cavani was er niet bij, maar hij was geblesseerd. Ibrahimovic wou tegen ons spelen om topschutter te worden, dus je kan niet zeggen dat ze niet voluit wilden gaan. Deze overwinning is dus niet omdat ze er niet voor gingen, we mogen trots zijn op onze prestatie."

"Tonen dat we wel Champions League-waardig zijn"

"Na de 0-5 in de heenwedstrijd en gezien alle spelers die op het veld stonden kwamen we naar hier om een goede prestatie neer te zetten, niet zozeer een resultaat. Daar denk je niet aan op voorhand. We wilden tonen dat we wel Champions League-waardig zijn. En dan gaan we met een puntje naar huis, bijna zelfs met een overwinning."

"Veel open kansen hebben ze niet gehad, misschien hadden we zelfs kunnen winnen hadden ze niet meteen na ons doelpunt gelijkgemaakt. Maar je kan niet alles hebben in het voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties