"Genk zal ook nog wel eens een tegenslag hebben"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
"Genk zal ook nog wel eens een tegenslag hebben"
Foto: © SC

Zulte Waregem verspeelde dit weekend twee punten in Mechelen, maar ondertussen staat er alweer een ander levensbelangrijk duel op het programma. In Maribor moet gewonnen worden door Essevee, anders lijkt het Europese verhaal van de fusieclub geschreven.

Door Aernout Van Lindt

“Tegen Mechelen stonden we vijf minuten voor tijd nog op voorsprong. Uiteraard pak je dan liefst de drie punten”, gaf Davy De fauw mee na de wedstrijd. “Ze speelden weinig voetbal, maar wij vonden niet altijd de oplossing.”

“We hebben twee punten weggegeven in Mechelen, al wisten we dat dit een moeilijke verplaatsing zou gaan worden. Maar het seizoen is nog lang: Genk is nu in goede doen, maar zij zullen ook nog wel eens tegenslag krijgen. We staan nog altijd bovenaan”, aldus de kapitein van Zulte Waregem.

“Maribor alles of niets”

Het schip Essevee staat wel voor een levensbelangrijk duel in Maribor. “Tegen Mechelen hebben we al de wil getoond, al lukte het niet altijd. Maribor wordt weer een alles of niets-wedstrijd.”

“Een gelijkspel kan eventueel nog om mee te spelen op Europees gebied, maar we weten dat we moeten winnen. Maar in dat soort wedstrijden hebben we soms nog al goede prestaties gehaald”, besloot de rechtsback van Zulte Waregem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties