Tribune 1 blijft gesloten op de Bosuil

Joris De Wolf
| 44 reacties
Tribune 1 blijft gesloten op de Bosuil
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerpse supporters zullen komend weekend in de wedstrijd tegen White Star Brussels geen gebruik kunnen maken van tribune 1. Na rijp beraad heeft Antwerp beslist om de tribune gesloten te houden voor de wedstrijd.

“We hebben er alles aan gedaan om de tribune tijdig in orde te krijgen”, zegt het bestuur van The Great Old in een persbericht. “Het keuringsbedrijf en de stad kunnen niet meer de nodige controles uitvoeren tegen het weekend.”

“Het eerste probleem, namelijk het electriciteitsplan, hebben we probleemloos kunnen oplossen. Alle nodige aanpassingen zijn doorgevoerd en we verwachten bij de controle van morgen geen enkel probleem. We zijn er ook in geslaagd om alle nodige herstellingswerken aan tribune 1 uit te voeren. Maar om absolute veiligheid te garanderen, moeten er bijkomende proeven gedaan worden. Deze willen we niet overhaast doen.”

“Als gevolg zullen er geen tickets te koop zijn voor tribune 1. Abonnementshouders krijgen uiteraard een andere plaats toebedeeld. We proberen voor iedereen een geschikte oplossing te zoeken. Antwerp wil zich verontschuldigen voor deze uitzonderlijke situatie. We vragen begrip en medewerking van onze fans.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties