Wilmots: "Ik heb ook Vanden Borre gescout"

Wilmots: "Ik heb ook Vanden Borre gescout"
Foto: © SC

Weinig verrassingen in de kern van Marc Wilmots of het moet zijn dat u Jelle Vossen, Radja Nainggolan en Thomas Meunier niet verwacht had. Door de verschillende blessures is het echter een evidentie dat deze jongens er bijkomen.

Voor Meunier is het zijn eerste selectie, maar door de blessure van Guillaume Gillet is het een evidente keuze. Al was ook de vervanger van Gillet bij Anderlecht in beeld. "Ik heb ook Anthony Vanden Borre gaan bekijken en zijn vormpeil zit duidelijk in stijgende lijn. Zijn tweede helft tegen PSG was alvast van uitstekende kwaliteit", aldus Wilmots. "Thomas is echter ook goed bezig en ik wil zien of hij in de groep past. Cavanda? In het verleden speelde hij bij de beloften en ik kreeg negatieve rapporten over zijn gedrag. Dan is het voor mij ook duidelijk."

Jelle Vossen en Nainggolan komen er weer bij. "Mboyo is geblesseerd en Vossen heeft een heel goeie mentaliteit en hij scoort makkelijk. Na Benteke en Lukaku is hij een heel ander type, maar die oefenwedstrijden zijn geen proef. Ik beloof niemand dat hij gaat spelen."

"Nainggolan is in Italië dan weer sterk bezig, maar op zijn positie is de concurrentie moordend. Daarom valt hij er ook veel naast", besloot Wilmots.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties