Reactie Ontgoocheling bij Mechelse doelman: "Hele slechte avond"

Ontgoocheling bij Mechelse doelman: "Hele slechte avond"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen verloor met zware cijfers op Daknam: 4-0. Doelman Tome Pacovski was teleurgesteld na de wedstrijd en wou de nederlaag zo snel mogelijk vergeten: "We moeten snel verder en ons herpakken."

Aernout Van Lindt in Lokeren

“Dit was een heel slechte match. Het was een hele slechte avond”, aldus Pacovski in zijn matchanalyse. “We zijn slecht begonnen en als je dan snel 2-0 achterstaat, wordt het hier lastig. Dat weet je op voorhand.”

Bij het tweede doelpunt zag de doelman zelf er ook niet echt goed uit: “Ik zag de bal niet komen tussen drie man. Pas toen hij enkele meters voor mij was, zag ik hem. Ik probeerde nog iets te doen, maar het was te laat. Ik ben teleurgesteld, want het was ook slecht van mij.”

“Volgende match proberen winnen”

Lang wil de doelman echter niet bij de pakken blijven zitten: “We moeten nu gewoon de volgende wedstrijd beginnen voorbereiden. Die moeten we proberen winnen.”

“Deze match was slecht, maar nu moeten we gewoon verder kijken en de volgende wedstrijd aanpakken. Dan kan het misschien weer beter zijn”, blijft Pacovski hoopvol.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties