Reactie Canesin : "Dit doet deugd"

Tamara Vereecken
| 3 reacties
Canesin : "Dit doet deugd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Canesin scoorde een mooi doelpunt en loodste de Kustboys zo naar de overwinning tegen Cercle, waardoor KVO naar de elfde plaats klimt in de rangschikking.

Canesin was na de wedstrijd uiteraard een tevreden man en niet enkel omwille van de drie punten. “Een actie maken en afwerken, da’s waar ik goed in ben en dat heb ik vandaag kunnen tonen,” steekt Canesin van wal. “Maar we hebben dit allemaal samen verwezenlijkt. We wisten hoe belangrijk dit was, een zes-punten-wedstrijd volgens de trainer. En het resultaat is er, de overwinning is binnen! We klimmen ook mooi in het klassement, we moeten dit nu proberen vasthouden.”

“Dit doet me deugd”

KV Oostende deed inderdaad een schitterende zaak  maar dit moet ook deugd doen voor Canesin zelf. “Zeker, het was al enkele maanden geleden sinds ik nog scoorde, op Gent namelijk. Dus dit is wel fijn.”

Je lijkt elke week beter en beter te worden, iets wat trainer Vanderbiest ook al beaamde direct na de match. “Ik ben hier echt graag in Oostende en ik ben nu inderdaad al veel beter aangepast. Ik moet nog beter worden in de afwerking, maar de trainer geeft me vertrouwen en die 90 minuten spelen vandaag hebben me echt goed gedaan.”

Op de persconferentie na de wedstrijd gaf de coach van Oostende nog mee dat er een mogelijkheid is dat Canesin nog een jaartje langer bij KVO zou vertoeven, als ze in eerste klasse blijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties