Sels: "Klaar voor nieuwe uitdaging"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Sels: "Klaar voor nieuwe uitdaging"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De huidige voetbaljaargang is een gesel voor Matz Sels. De beloftevolle doelman verkommert immers in de B-kern van Lierse SK. "Ik hoop dat er in januari iets zal veranderen", blijft hij hoopvol.

Vorig seizoen was Matz Sels nog één van de lichtpuntjes bij Lierse SK. De 21-jarige doelman ging niet ten onder aan de loodzware druk die hem wachtte. Sels deed de Lierse-fans Eiji Kawashima zonder problemen vergeten.

Maar in april was het sprookje uit. De goalie weigerde zijn contract – dat aan het einde van dit seizoen afloopt – te verlengen. Maged Samy nam dan maar wraak door hem naar de B-kern te sturen. “Aanvankelijk had ik het er moeilijk”, geeft Sels toe in Het Laatste Nieuws. “Maar ik ben er inmiddels over en train voor mezelf. Ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging.”

Toch toont de Antwerpenaar zich een voorbeeldige prof. “Ik ben klaar als Lierse me nodig heeft”, gaat de doelman verder. “Eigenlijk heb ik nooit gezegd dat ik echt weg wil, hé. Een nieuwe overeenkomst is echter uit den boze. Ik vergeet niet hoe het bestuur me probeerde onder druk te zetten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties