Zaakwaarnemer Defour duidelijk: "Steven hoeft helemaal niet weg"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 20 reacties
Zaakwaarnemer Defour duidelijk: "Steven hoeft helemaal niet weg"
Foto: © SC

De geruchtenmolen omtrent een mogelijk vertrek van Steven Defour bij FC Porto is een versnelling hoger geschakeld. "Maar Steven hoeft niet echt weg uit Portugal", is Paul Stefani duidelijk.

Door Cédric De Volder

De media pakten vandaag uit met het nieuws dat RSC Anderlecht haar pijlen (wederom) zou hebben gericht op Steven Defour. Paul Stefani ontkent in een gesprek met Voetbalkrant.com formeel dat er al gepraat zou zijn tussen de Rode Duivel en de Belgische landskampioen.

De zaakwaarnemer wenst bovendien het een en ander duidelijk te stellen. “Steven Defour heeft me nooit gezegd dat hij voor een andere club wil gaan spelen. Maar Marc Wilmots riep enkele weken geleden nog uit dat alle Rode Duivels een basisplaats moeten versieren bij hun club. Dat vind ik trouwens niet meer dan logisch.”

"Belangrijke schakel in Portugese kleedkamer"

“Op dat moment heeft Steven me inderdaad gezegd dat hij moet spelen bij FC Porto. Het wereldkampioenschap wil hij voor geen geld ter wereld missen. Pas als hij niet meer weg geraakt van die Portugese bank, moet hij ook voor een ander team gaan voetballen.”

De zaakwaarnemer heeft vanzelfsprekend ook contact met de clubleiding van Os Dragões. Hoe staan de blauwbloezen tegenover een mogelijk vertrek van de Rode Duivel? “Die mensen zijn correct en hebben me gezegd dat Steven zich sowieso ten volle moet blijven geven tot aan de winterstop. Bovendien hoeft hij helemaal niet te vertrekken. Hij is een enorm belangrijke schakel in de kleedkamer van Porto.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties