Groep I: Teleurstellend debuut voor Garrido

Zowel Real Betis als Olympique Lyon waren al sinds de vorige speeldag zeker van de kwalificatie. Alleen de groepswinst stond nog op het spel en die ging uiteindelijk naar de Fransen.

Geen doelpunten in Spanje

Juan Carlos Garrido had zich zijn debuut bij Real Betis wellicht anders voorgesteld. Thuis tegen Rijeka wilde de coach graag met een knalprestatie het publiek achter zich krijgen, maar het werd een teleurstellende avond voor de hekkensluiter uit de Primera División. Aanvallend brachten de Spanjaarden er weinig van terecht en de fouten in de defensie kostten Betis nog bijna de zege. Uiteindelijk mochten de verdiblancos nog tevreden zijn met een scoreloos gelijkspel. De fans lieten na afloop duidelijk hun teleurstelling merken over de prestatie van hun team.

Lyon pakt 12 op 18

Olympique Lyon kwam in Portugal na elf minuten op achterstand na een doelpunt van Tomané. Vitoria Guimarães hield lang stand, maar na de uitsluiting van Correia (twee keer geel) gaf de thuisploeg in enkele minuten de drie punten weg. Gomis stelde vanop elf meter gelijk en enkele minuten later zorgde Ferri voor de 1-2 eindstand.