Reactie Iandoli: "Ik moet ook aan mezelf denken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Iandoli: "Ik moet ook aan mezelf denken"
Foto: © SC

Alessandro Iandoli kreeg nog eens een basisplaats tegen Elfsborg. Dankzij het rotatiesysteem van Guy Luzon kwam de Italiaan al enkele keren in actie dit seizoen. Nu de beker en de Europa League wegvielen lijken speelkansen na de winter een pak minder waarschijnlijk weet ook Iandoli.

Sander De Graeve in Luik

Voor hem in de pikorde staat immers Jelle Van Damme, nog steeds kapitein van de Rouches. "Hij doet het goed en is een geweldige speler. Ik werk, ook voor mezelf. Als ik een kans krijg doe ik mijn werk, maar het is de coach die beslist. Ik moet blijven werken, maar ik moet ook aan mezelf denken."

Een uitleenbeurt biedt misschien soelaas voor de linksachter. "Dat zullen we de komende dagen bespreken met mijn manager en de club. Dan zien we wel wat het beste is voor iedereen."

"Heb er geen verklaring voor"

Iandoli begon met Standard goed aan de partij, maar na een halfuur zakte het in elkaar bij de Luikenaars. "We begonnen erg goed en scoorden een doelpunt, maar daarna hielden we op met voetballen. Ik weet ook niet waarom."

Vooral na de rust was het vuur uit de ploeg. "In de rust bespraken we het nog, die eerste tien minuten zijn levensbelangrijk. Dan kwamen we op het veld op zo'n manier, ik heb er ook geen antwoorden voor. Ik ben erg diep teleurgesteld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties