Carcela: "Weer top voor play-off 1"

Caroline Tonnelier
| 36 reacties
Carcela: "Weer top voor play-off 1"
Foto: © SC

Mehdi Carcela trok met Standard mee op winterstage, waar hij op individuele basis werkt aan zijn revalidatie. Van voetballen is voorlopig nog geen sprake, maar lopen zonder pijn lukt wel voor de speler van de Rouches.

Vroeger dan verwacht kon Carcela de training hervatten en dat heeft hij te danken aan de goede zorgen van de medische staf, aldus de speler in Het Nieuwsblad. “Ik dacht dat ik maanden out zou zijn. Met dank aan de medische staf, die tal van nieuwe technieken gebruikte.” Carcela probeerde wel al eens tegen een balletje te trappen, maar kan dat nog niet zonder pijn.

Het aangaan van duels is nog een ander paar mouwen voor de Luikenaar, maar daarvoor rekent hij op de hulp van de mental coach. Die moet hem helpen om vertrouwen te winnen en zijn angst kwijt te raken. Op die manier wil hij voor de start van play-off 1 helemaal top zijn.

Eerste verzoeningspoging tussen Standard en OHL levert niets op

Intussen leverde een eerste verzoeningspoging tussen Standard en OH Leuven niets op. De Pro League had die georganiseerd na de beslissing van de Rouches om naar de rechtbank te stappen. Omdat Duchâtelet niet aanwezig was op dit overleg, moet een nieuwe bijeenkomst worden georganiseerd, nog voor de Algemene Vergadering van 16 januari.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties