Doelman Antwerp: "Sfeer was indrukwekkend"

Doelman Antwerp: "Sfeer was indrukwekkend"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp nam het afgelopen weekend op tegen enkele eersteklassers en de Futsal Rode Duivels tijdens de Football Battle in de Lotto Arena. Voor Jorn Brondeel, de doelman van Antwerp, was het een leuke ervaring.

Dirk Pieters in Antwerpen
 
"Ik vond het een leuke gebeurtenis. Het was indrukwekkend om op zo een klein veldje te spelen met een zaal vol supporters rond. Het was echt genieten voor alle spelers; niet enkel voor ons. De sfeer was echt indrukwekkend en daar zorgden onze supporters voor", was Brondeel vooral tevreden met het hele sfeertje rond de Football Battle.
 
Brondeel was ook onder de indruk van de eindwinnaar: "Vooral lokeren vond ik goed spelen. Het was ook speciaal voor mij om tegen mijn ex club te spelen. Alles zat goed in elkaar om er een leuke namiddag van te maken. Een leuke gebeurtenis met mooie ploegen."
 
Het toernooi zelf beleefde de speler met wat gemengde gevoelens: "Misschien zat er iets meer in voor ons, maar vooral de groepsfase overleven was het belangrijkste. Ik heb alle wedstrijden mogen spelen en het was zeker niet gemakkelijk als doelman."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties