Zaakwaarnemer Batshuayi voert druk op

Caroline Tonnelier
| 8 reacties
Zaakwaarnemer Batshuayi voert druk op
Foto: © SC

In de schaduw van de transfersoap rond Thorgan Hazard is er ook nog het verhaal-Batshuayi. De topschutter staat in de belangstelling van verschillende clubs uit de Premier League, maar ook vanuit andere grote competities.

Hoewel nog geen enkele club met een concreet voorstel kwam, lijkt zijn zaakwaarnemer Henrotay er in gesprek met Sudinfo van uit te gaan dat daar binnenkort verandering in komt. De manager van de speler toont zich dan ook verbaasd dat Standard er zo van overtuigd is dat Batshuayi gewoon in Luik blijft. Al bevestigt Henrotay dat de topschutter zich uitstekend voelt bij de Rouches.

In het contract van Batshuayi staat een clausule waardoor de Luikenaars moeten praten als een geïnteresseerde club acht miljoen euro op tafel wil leggen. Dat gebeurde voorlopig dus nog niet. “Wanneer dat gebeurt, is het aan Michy om de pro’s en de contra’s af te wegen en de beste keuze te maken voor het vervolg van zijn carrière.” Zoals gezegd is Borussia een van de clubs die genoemd worden. De Duitsers zijn net als Standard op oefenkamp in La Manga en zijn zaterdag de tegenstander van de Rouches in een oefenpartij. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties