Moet de top zes zich versterken: KRC Genk

Timothy Collard
Timothy Collard
| 85 reacties
Moet de top zes zich versterken: KRC Genk
Foto: © SC

De transfermercato trok zich op 1 januari opnieuw op gang en enkele clubs sloegen al een eerste slag(je). Ook bij de clubs uit de topzes van de Jupiler Pro League gonst het van de geruchten. Maar welke club moet dringend nog gaan shoppen? Vandaag bespreken we KRC Genk.

Door Timothy Collard

KRC Genk staat momenteel zesde in het klassement en moet na vier verliesbeurten vol aan de bak op het de top drie lastig te maken. Moet er hier of daar nog iets bij? Voetbalkrant.com vroeg het aan analist Franky Van Der Elst.

Het team van Mario Been eindigde 2013 in mineur met vier verliespartijen op een rij. “Maar bij Genk zullen ze nu niet gaan panikeren en kopen om te kopen. Dat is Genk niet”, aldus Van Der Elst. “Ze hebben vooral pech gehad en moesten enkele jongens missen met blessures.”

"Cissé is een opportuniteit en Been wil hem er echt bij"

“Langs de andere kant vielen er enkele jongens, zoals bijvoorbeeld een Ojo, wat tegen. Of Vossen in januari zal vertrekken? Ik weet het niet. Het lijkt me wel beter mocht hij het seizoen uitdoen in de Cristal Arena en een transfer uitstellen tot na het WK. Naar Turkije zou ik niet gaan moest ik in zijn schoenen staan.”

Veel transfers hoeven we niet te verwachten bij Genk, maar één jongen lijkt wel een contract te gaan versieren bij de Limburgers. “Sekou Cissé is opportuniteit als vrije speler. Bovendien is het iemand die Been er echt bij wil.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties