Transfergeruchten van de dag: ook soap rond Legear?

Transfergeruchten van de dag: ook soap rond Legear?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nog negen dagen scheiden ons van de transferdeadline en tot nu toe is het - uitgezonderd Gent - heel rustig geweest qua overgangen. We verwachten echter dat de bom nog barst en ondertussen dendert de geruchtentrein verder.

Legear: wat wordt het nu?

Jonathan Legear zou naar KV Mechelen trekken, maar de constructie zou slechts voor zes maanden zijn. Bij Malinwa zou hij zijn vroegere vorm weer moeten vinden om dan naar Olympiakos of Standard te trekken. Het wordt steeds creatiever in het voetbalwereldje...

Vier mogelijke opvolgers voor Van Geneugden

Voorlopig worden er vier namen geciteerd die mogelijk Ronny Van Geneugden gaan opvolgen bij OHL. Marc Brys, Glen De Boeck, Trond Sollied en Yannick Ferrera worden genoemd.

Gent maakt werk van uitgaande transfer

Weer eens een vijftal nieuwe spelers en dus wordt de kern van AA Gent steeds groter. Voor het einde van de transferperiode willen ze nog een deel spelers kwijtraken. Rodgers Kola, spits op overschot, wordt alvast gelinkt aan een terugkeer naar Israël.

Ook Lierse slinkt kern af

Ahmed Samir Farag mag zijn koffers pakken bij de Pallieters. De Egyptenaar werd naar de B-kern gestuurd en zijn contract werd ontbonden.

Mata op lange baan?

Ook in Engeland is er een soap in de maak. Juan Mata, overbodig geworden bij Chelsea, wil naar Manchester United, maar de twee teams geraken er niet uit.

Ex-Standard-speler naar Man U?

Dante doet het nog steeds goed bij Bayern München en dat heeft ook de belangstelling van Manchester United gewekt. David Moyes is op zoek naar een bijkomende verdediger en liet zijn oog vallen op de Braziliaan.

Blijft Vermaelen in Londen?

Er lijkt alsnog een oplossing uit de bus te vallen voor Thomas Vermaelen. De Rode Duivel staat dicht bij een overeenkomst met West Ham United. Arsenal wil niet weten van een definitieve transfer, maar een uitleenbeurt behoort tot de mogelijkheden.

Mido gaat Egyptische topklasser trainen

Ahmed Hossam heeft een nieuwe bezigheid gevonden. De voormalige aanvaller van KAA Gent is aangesteld als de nieuwe coach van het Egyptische Zamalek.

Soap rond Hazard blijft aanhouden

Het transferdossier omtrent Thorgan Hazard is nog steeds niet afgelopen. RSC Anderlecht eiste immers dat Zulte Waregem het contract van het goudhaantje zou ontbinden. Essevee liet inmiddels weten zich niet onder druk te laten zetten.

"Geen enkele Belgische club kan hem halen"

RSC Anderlecht moet niet langer hopen op de komst van Steven Defour. De zaakwaarnemer van de Rode Duivel bevestigde dat een transfer naar een Belgisch team niet langer aan de orde is.

Atlético zet alles op alles voor Courtois

Atlético Madrid wil Thibaut Courtois koste wat kost definitief binnenhalen. Los Colchoneros lieten weten een extra inspanning te gaan doen voor de goalie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties