Vergeet de prono niet!

Vergeet de prono niet!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Net als de voorbije jaren is er bij Voetbalkrant.com weer het pronospel waarmee je leuke prijzen kan winnen! Vergeet ook voor vandaag je pronostiek niet!

Ook de voorbije week hadden we weer een weekwinnaar op speeldag 23. En speeldag 24 staat straks op vrijdagavond al op het programma. Zet 2014 in met een weekwinst, voor het februari is.

Weet u wie zondag de topper gaat winnen tussen Zulte Waregem en Lokeren? Al een voorgevoel wat de stand vanavond op het Lisp al zijn? Pakt Racing Genk nog eens de drie punten? Waag uw kans!

Wil u ook winnen? 

En wil u ook eeuwige roem en mooie prijzen winnen? Je kan het pronospel alleen spelen, maar ook samen met je vrienden. Kan jij ze overtreffen? Of speel je liever samen mét je vrienden? Ook dat kan! Je kan samen met (maximum 11 van) jouw vrienden spelen tegen andere ploegen (van ook maximum 11 spelers). De scores van de beste 5 spelers worden telkens bij elkaar opgeteld. Kroon jij je tot beste vriendenkring?

Net als vorig jaar openen we ook de pronostieken voor alle provinciale reeksen. Zo kun je samen met jouw ploeggenoten de eigen reeks voorspellen. Misschien win je dan wel met jouw ploeg de Fanbattle!

In de Fanbattle nemen alle fans (van buitenlandse over nationale en provinciale ploegen) het tegen elkaar op. We gaan op zoek naar welke fans de competitie van hun ploeg het best kunnen inschatten. Voorspel goed, en breng jouw ploeg naar de top!

Tenslotte zijn er ook nog de subcompetities. In subcompetities kies je tegen wie je welk(e) spel(en) speelt. Zo kun je verschillende pronostieken (van 1e nationale tot 4e provinciale) combineren, al dan niet in combinatie met het managerspel. Kortom: voor elk wat wils!

Win leuke prijzen!

Bovendien kan je hele leuke prijzen winnen. Zo zal de winnaar op het einde van het seizoen een fantastische voetbalreis naar een absolute topclub (genre Chelsea - Real Madrid) krijgen. Vervoer, tickets, hotelovernachting, kortom alles wordt voorzien. Dat is nog niet alles want elke speeldag sleept de winnaar van die week twee tickets in de wacht voor een wedstrijd uit de Jupiler Pro League of van de Rode Duivels. Dit alles wordt mogelijk gemaakt dankzij onze partner Unibet.

Heb je nog geen account bij Unibet? Schrijf je dan nu in! Je kan dan immers je abonnement terugbetaald krijgen en een reis naar Chelsea winnen. Lees alle info hier!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties