Reactie Jana Janssens (Lierse) na debuut: "Toch wat stress"

Jana Janssens (Lierse) na debuut: "Toch wat stress"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse verloor afgelopen weekend van Ajax in de BeNe League. Voor Jana Janssens was het haar debuut: "Dat was heel leuk, maar toch ook een beetje stress."

Door Aernout Van Lindt

Janssens kwam in de basis terecht, omdat Evelien Stoffels zich niet goed voelde: "Ik moest me klaarhouden om eventueel snel in te vallen, maar ineens moest ik starten. Het was de eerste keer in de BeNe League. Dan meteen tegen Ajax moeten spelen is geen cadeau, want dat is een van de beste ploegen van de competitie."

De speelster van Lierse had het niet makkelijk: "Het was heel leuk, maar ook een beetje stress. Het spel gaat veel sneller en harder en het was zeer moeilijk. Ik heb er het maximale wel uitgehaald."

"Snel achterkomen is rotgevoel"

De omstandigheden zaten niet mee voor Lierse: "Na 25 seconden stonden we al op achterstand, dat was echt bijzonder zuur. Een echt rotgevoel. Daarna tikten ze de bal rustig rond en ze sloegen toe bij elk klein gaatje dat ze zagen", aldus Janssens.

"We moesten vooral verdedigen en aanvallen was niet evident. Ajax zat heel kort op de bal, het was lastig voetballen", legt de Liersespeelster uit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties