Milivojevic: "Het is mijn bedoeling hier te slagen"

Jordy Ferket
| 36 reacties
Milivojevic: "Het is mijn bedoeling hier te slagen"
Foto: © SC

Luka Milivojevic is niet tevreden over de gang van zaken bij zijn club RSC Anderlecht. De Servische middenvelder speelt nauwelijks en dat wringt. "Ik moet een zestal matchen op rij spelen om me te kunnen integreren in het team."

Luka Milivojevic vindt het frustrerend dat hij niet meer speelt. Soms haalt hij de wedstrijdkern zelfs niet. Tegen Lierse mocht hij in extremis toch plaatsnemen op de bank, omdat Mbemba geblesseerd uitviel. De middenvelder haalt amper de 18-koppig selectie en dat is hard voor hem. “Ik wil mijn club helpen, maar de coach maakt andere keuzes.”

Coach John Van den Brom zei luidop dat de Serviër niet goed genoeg is op training. “Die woorden doen pijn. Ik ben een echte werker. Soms train ik drie of vier keer per dag om beter te worden. Die uitlatingen van de trainer doen mijn reputatie echt geen goed”, aldus Milivojevic in Het Nieuwsblad.

De Serviër weet wat hij nodig heeft. “Ik moet een zestal matchen op rij kunnen spelen om me te integreren in het team. De supporters moeten beseffen dat ik geen speler ben die tien man dribbelt en dan scoort. Ik ben een verdedigend middenvelder die voor evenwicht zorgt.”

Als de situatie niet verandert, moet er natuurlijk iets gebeuren. “Het is mijn bedoeling om hier te slagen. Maar als ik echt niet meer speel, dan moeten we zien wat de club wil”, zei Milivojevic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties