Van Himst: "Vrijdag op Lierse was het echt een catastrofe"

Jordy Ferket
| 35 reacties
Van Himst: "Vrijdag op Lierse was het echt een catastrofe"
Foto: © SC

Hoewel hij moeilijke tijden beleeft, volgt Paul Van Himst het voetbal nog altijd op de voet. Natuurlijk heeft hij ook een mening over zijn ex-club RSC Anderlecht. "John Van den Brom lijkt de juiste formule niet te vinden."

Over de match van vrijdag is Paul Van Himst duidelijk in Het Nieuwsblad. “Ik bekijk momenteel alles op tv en vrijdag op Lierse was het echt een catastrofe.” Toch vindt hij niet dat de supporters de schuld bij manager Herman Van Holsbeeck moeten leggen. “Iedereen wijst naar hem, omdat hij geen toppers als Hazard, Batshuayi of Defour kon aantrekken. Maar hij had wel beperkte financiële middelen. Bovendien stelt hij de ploeg niet op.”

Over John Van de Brom was de ex-Gouden Schoen niet positief. “De trainer slaagt er niet in de juiste formule te vinden. Misschien kan Pollet helpen, want hij was het gewoon om te knokken bij Charleroi. Hij speelt geen showmatchen.” Hij betwijfelt wel of Anderlecht nog kampioen kan spelen. “Standard is echt wel in de winningmood. De inspanningen die zij leveren, zijn echt fenomenaal. Maar ik ben benieuwd of ze dat nog drie maanden kunnen vasthouden. Bovendien zit je nog altijd met de halvering van de punten.”

http://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2014-02-04/van-himst-ik-had-me-geen-betere-vrouw-kunnen-voorstellen

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties