Kijk naar de clash tussen Courtois en Real Madrid

Redactie
| 0 reacties
Kijk naar de clash tussen Courtois en Real Madrid
Foto: © SC

Het is weer zover: vanavond staat er een Madrileense derby op het menu. Na vele jaren in de schaduw van Real gaat het Atlético terug voor de wind. Ook vanavond?

Vanavond is er de heenwedstrijd van de halve finales in de Copa Del Rey. Real speelt eerst thuis, volgende week volgt op dinsdag de terugwedstrijd. 14 jaar lang wonnen de Socio's van Atléti geen enkele derby, ondertussen is die ban gebroken.

Na verlengingen in de Copa Del Rey vorig seizoen, ook in de competitie (0-1) dit seizoen.

Barcelona in de finale?

En nu alweer? Thibaut Courtois & co gaan zich alvast meer dan dubbel plooien om ook vanavond als winnaar uit de bus te komen, of minstens een goede uitgangspositie te verwerven om zich volgende week naar de finale te spelen.

Daarin wacht vermoedelijk Barcelona, dat vanavond in de wei gaat tegen Real Sociedad.

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Wie wint de derby?

Waag een gokje via Unibet. Als Atlético voorbij Real raakt, dan zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 252 euro! - Een aanrader! En Wat als Toby Alderweireld scoort? 1020 euro rijker in een klap! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties