Gent: "We richten ons vol overgave op PO I"

Gent: "We richten ons vol overgave op PO I"
Foto: © SC

AA Gent heeft op zijn website ook een bedankje gericht aan zijn supporters na de bekeruitschakeling. De Buffalo's richten zich nu met man en macht op play-off I. Een serieuze opdracht, maar één waar ze in Gent nog in geloven.

De club wil graag al zijn supporters bedanken voor hun steun gisteren aan de Gaverbeek en in de voorbije maanden.  We hadden allemaal gehoopt een moeilijk seizoen extra kleur te geven via een derde bekerfinale in zeven jaar tijd, maar het heeft niet mogen zijn.

Vorige week verdienden we niet te verliezen, gisteren verdienden we waarschijnlijk niet te winnen. Beide ploegen lagen echter in balans over de twee wedstrijden. Maar zo gaat het in voetbal: wie scoort, die wint en de winnaar gaat nu naar Brussel.

Bij deze willen we dan ook de finalisten KSC Lokeren en SV Zulte Waregem, alsook onze mede-halve finalist KV Oostende feliciteren met hun mooie parcours in de Cofidis Cup.

De club wil nu alsnog proberen zich te kwalificeren voor play off 1 en richt zich dan ook vol overgave op die opdracht. Dat zijn we jullie en onszelf  verschuldigd.

Succes komt echter niet op bestelling.  Succes bereik je door hard te werken en niet op te geven. Samen met de spelers en de technische staf gaan we dat ook blijven doen.

Dankzij ons nieuwe stadion zijn de fundamenten voor toekomstig succes gelukkig meer dan aanwezig.  Maar met stenen alleen kom je er niet. We hopen dan ook dat we voor de resterende wedstrijden van dit seizoen op jullie vocale steun kunnen blijven rekenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties