Reactie Kage: "De goesting straalde ervan af"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Kage: "De goesting straalde ervan af"
Foto: © SC

AA Gent haalde deze vooravond een verrassende overwinning op bezoek bij leider Standard Luik. De spelers hielden het spreekverbod in ere, maar moesten toch een reactie geven aan rechtenhouder VOO. Hervé Kage benadrukte de sterke wil van zijn ploeg.

"Het is een heel erg mooie overwinning", aldus Kage. "Vandaag toonden we echt de goesting, de grinta om te winnen. We geloofden nog in onszelf en gingen echt op zoek naar een overwinning." Rednic gaf de spelers van Gent de nodige informatie om 'zijn' Standard te verslaan.

"We moesten goed gepositioneerd blijven en terugzakken wanneer het nodig was. Als we er dan uitkwamen, moesten we alles op alles zetten. Er zat af en toe wel afval in ons spel, maar uiteindelijk gingen we toch met deze overwinning aan de haal."

Gent moest het na de rust wel wat kalmer aan doen. In de eerste helft keek het immers al tegen vier gele kaarten aan. "De coach vroeg ons om te kalmeren. We waren te snel geïrriteerd en soms gingen we er wat over. Daarna bleven we geconcentreerd en kalm."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties