Reactie Vanderbiest streng: "Als de vervangers dit maar brengen..."

Vanderbiest streng: "Als de vervangers dit maar brengen..."
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat KV Oostende in Charles Tondreau ten berde bracht, was niet om over naar huis te schrijven. Trainer Fred Vanderbiest moest zijn ploeg op verschillende plaatsen aanpassen, maar was achteraf streng voor de invallers.

Vanderbiest had het moeilijk met de prestatie die Oostende op de mat legde. "Diegenen die er normaal naast staan en elke week klagen dat ze willen spelen, mochten het vandaag bewijzen. Als ze dan dit maar brengen... Wij hebben niks gecreëerd."

Bergen scoorde enkele mooie doelpunten. "Maar eigenlijk hebben zij ook niet zoveel bij elkaar gevoetbald. Twee vrije schoppen en een counter, dat was het. Verleden week misten wij ook een paar mensen, maar vandaag was het centrale verdedigingsduo er niet bij. En met het uitvallen van Depoître had ik geen opties meer. Ik heb het geprobeerd met Wilmet en Foket, maar ja..."

"Zonder Coucke hadden wij op de plaats van Bergen gestaan"

Vanderbiest had wel nog een compliment voor Bergen. "Als je ze vandaag ziet en ziet wat ze nog op de bank zitten hebben, is het eigenlijk ongelooflijk dat ze daar beneden staan. Waarbij ik wel zeg dat wij zonder de inbreng van Marc Coucke ook daar beneden hadden gestaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties